Nieuws
Bewust Leven Lunteren informeert u over gezondheid, welzijn en bewust leven in Lunteren.
Zaterdag 22 juni organiseren zij, van 14:00 tot 17:00 uur,een Open dag bij Centrum Wijland, Achterstraat 21 Lunteren. Op deze dag presenteren zij zich aan de inwoners van Lunteren en directe omgeving. De toegang is gratis.
 
Tijdens de Open Dag kunt u kennis maken met o.a.: Workshop ‘Tai Chi-Qigong’, Talentplus, Workshop ‘Orthomoleculaire Voeding en Geneeskunde’, Lezing ‘Voel je goed in je lijf, Workshop Kennismaken met de kindertolk, Workshop ‘Zonne allergie.
 
Bewust Leven Lunteren zijn professionals op het gebied van voeding, natuurlijke geneeswijzen en persoonlijke groei. Hun visie op gezondheid is dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.
Een overzicht van de deelnemers en hun specialisme vindt u op de website van Bewust Leven Lunteren www.bewustlevenlunteren.nl .
 
Daarnaast delen ze, als platform, kennis met u over de werkwijze, over bewust leven, voeding en gezondheid. Dit gebeurt door lezingen, workshops, cursussen en andere activiteiten die u vindt op de agenda op de website.
 
Een aantal therapieën wordt vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Als dit het geval is, dan staat het vermeld bij de informatie over de praktijk.
Bewust Leven Lunteren is ook te vinden op facebook: Https://www.facebook.com/ BLLunteren/