Nieuws
Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs is dit najaar voor de negende keer hoofdsponsor van hardloopevenement ‘Rondje om De Koepel’.
“Rondje om De Koepel is een evenement dat bij Lunteren hoort. Door dit te sponsoren, geven wij invulling aan twee van onze idealen, namelijk het lokaal betrokken zijn en het stimuleren van sporten”, verklaart Robert van Dijk, partner van het accountantskantoor. “We vinden het ook een mooi initiatief van de organisatie dat er een deel van het inschrijfgeld aan een goed doel wordt gedoneerd.”
Onderweegs__De_Groot-2 
Het hardloopfestijn, dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 6 oktober, wordt in de bossen van Lunteren gelopen. Deelnemers kunnen kiezen tussen een route van 5 kilometer, langs het Middelpunt van Nederland en Zandafgraving De Goudsberg, en een route van 10 kilometer. Tijdens deze langste tocht wordt onder meer uitkijktoren De Koepel aangedaan.
Voor kinderen is er de KidsRun van 1 kilometer. De start is bij restaurant Het Uilenbos.
“Mede dankzij de bijdrage van onze hoofdsponsor Onderweegs & De Groot en de medewerking van gastlocatie Pannenkoekenhuis Het Uilenbos kunnen wij het Rondje dit jaar opnieuw organiseren”, aldus Ton van Vuren namens de organisatie van de loop. “En ook de inzet van de vele vrijwilligers is noodzakelijk om samen zo’n mooi evenement neer te zetten. Wij zijn hen allen zeer dankbaar!”
Meer informatie over de loop is te vinden op rondjeomdekoepel.nl en inschrijven is nu al mogelijk via inschrijven.nl.