Nieuws
Door de groeiende vraag naar kinderopvang breidt Christelijke Kinderopvang ‘BijdeHandjes’ haar dienstverlening uit naar Lunteren. Sinds 8 januari zijn de deuren geopend van een nieuw kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO).
“Steeds vaker werden wij door ouders benaderd met de vraag of zij ook in Lunteren van onze opvang gebruik konden maken. Zo ontstond de wens om in het hart van de Veluwe te openen. Een tweede thuis zijn we samen en omdat steeds meer kinderen uit Lunteren bij ons willen spelen kan dat nu ook op onze nieuwe locaties”, vertelt locatiemanager Bernette van den Brink.
BijdeHandjes
Feestprogramma
Zaterdag 10 februari is iedereen van harte welkom voor de feestelijke opening op de locatie van het kinderdagverblijf. De officiële opening vindt plaats om 10.00 uur door een wethouder van de gemeente Lunteren waarna tot 12.30 uur gezellige activiteiten staan gepland zoals schminken, een clinic freerunning en een schilderijtje maken. Een lekker hapje en drankje staan klaar!
Kennismaken
BijdeHandjes heet alle ouders van harte welkom om kennis te maken of om sfeer te proeven.
Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de v.d. Duyn van Maasdamstraat 16 (hier is ook de opening) en de BSO aan de Wormshoefweg 6. Bel of mail voor een afspraak: (06) 83 86 52 34 of bernette@bijdehandjes.info Kijk voor meer informatie op www.bijdehandjes.info