Nieuws
De week van 20 mei stond voor OBS De Sprong in het teken van schrijfster Annie M.G. Schmidt. Generaties Nederlanders zijn met haar poëzie en verhalen opgegroeid, waardoor haar werk tot het collectieve geheugen van Nederland is gaan behoren. De school werkte voor dit project samen met Cultura.
 
Cultura zorgde voor interessante activiteiten. De groepen 3 t/m 8 hadden in de school een speurtocht over de boeken van deze schrijfster. En aan de hand van haar gedichten leerden de leerlingen op een toegankelijke manier zelf een gedicht schrijven. Voor de jongste 4 groepen stond voorlezen, knutselen en een theaterworkshop op het programma.
 
Stichting Het Luntersche Buurtbosch organiseert ter afsluiting van deze week een theatervoorstelling: ‘Niet met de deuren slaan’. Deze familievoorstelling vindt plaats op zaterdag 25 mei om 15.30 uur bij uitkijktoren De Koepel in het Luntersche Buurtbosch. ‘Niet met de deuren slaan’, is een familievoorstelling met een selectie van verhalen en liedjes van Annie M.G. Schmidt.