Nieuws

Namens alle vrouwen van de Noa-ochtendkring (Hervormde Gemeente Lunteren) kregen Hans en Hettie van Eck van zorgboerderij Eck-Stra

ochtendkring_in_actie_voor_Eck-Straeen bedrag van €400,00 overhandigd. Dit vond plaats op vrijdag 22 mei op de locatie van de boerderij aan de Scharrenburgersteeg.
 
Ieder jaar kiest de Noa-ochtendkring een spaardoel om tijdens het Bijbelkring seizoen voor te sparen. De overhandiging werd gedaan onder het genot van koffie. Hierna kreeg het bestuur nog een rondleiding over de zorgboerderij.
Getoond werd het eierlokaal waar de deelnemers eieren uithalen, de sporthal en het huttendorp, waar deelnemers een eigen hut hebben gebouwd.
Vervolgens werd de groentetuin aangedaan. Ook daar hebben sommige deelnemers hun eigen tuintje, waar ze groenten verbouwen. Tenslotte werd het dierenverblijf aangedaan, waar o.a. vogels, konijnen en cavia's zijn gehuisvest.
 
Op de foto staan Hettie en Hans (2e en 3e van rechts), geflankeerd door twee deelnemers van de zorgboerderij. De overige personen zijn leden van het bestuur met een dochtertje van n van hen. Ook de hond van Hettie en Hans mocht op de foto.