Nieuws
Heeft u de open dag (vrijdag 19 mei) bij Kaasschieter Brillen Hoortoestellen gemist Geen nood, eigenlijk is het er elke dag open huis. Want bij Kaasschieter aan de Dorpsstraat in Lunteren staan ze elke dag voor u klaar voor advies, informatie en uitleg over gehoortoestellen.
 
“Bij ons krijgen klanten geheel vrijblijvend advies over het best passende gehoortoestel in zijn/haar situatie. De gehoortoestellen mogen gratis worden uitgeprobeerd in de leefomgeving van de klant. Voorafgaand doen wij wel een uitgebreide gehoortest. Want het meeste plezier heeft men van een gehoortoestel wanneer er optimaal gebruik van gemaakt wordt. Bij ons heeft de klant vijf jaar garantie op het gehoortoestel.”
Kees van de Braak (Kaasschieter Lunteren) neemt de tijd voor de klanten. “De mensen moeten er ook plezier aan beleven. Hierin is advies en een stuk begeleiding van essentieel belang. De ontwikkelingen gaan momenteel snel. Steeds kleinere modellen, de nieuwste materialen en met een groter versterkingsbereik. Heel mooi allemaal, maar het moet wel aansluiten bij de situatie ban de klant.”
 
De nieuwste loot is momenteel de ‘Signia’ hoortoestellen. Een toestel voor in het oor met een uitzonderlijk versterkingsbereik. Een nieuw laadsysteem verhoogt het comfort, kortere oplaadtijd van de batterij met een lang gebruik ervan. Bijzonder is ook dat het toestel met een app kan worden bediend.
”Het toestel schakelt in bepaalde geluidsstructuren automatisch naar het daarvoor geschikte programma. ”Kees is enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen. “Maar”, wil hij benadrukken: “Het moet wel bij de gehoorsituatie van de klant passen!”
 
Geïnteresseerd geraakt Loop eens binnen bij Kaasschieter Brillen Hoortoestellen aan de Dorpsstraat in Lunteren. Ze staan u er graag te woord.