Nieuws
Het hardlopen in Ederveen blijft populair. Zo is het ledental van LVE gestegen tot boven de 130 leden en het einde is zeker nog niet in zicht. Een nieuwe cursus wordt binnenkort gestart en er zijn reeds een tiental aanmeldingen.
Nieuwe_startcursus_hardlopen_bij_LVE 
De startcursus hardlopen begint op dinsdagavond 27 februari. In circa 14 weken kunnen alle deelnemers zo ver komen, dat zij 5 kilometer aan één stuk kunnen hardlopen.
Op een rustige en geleidelijke wijze de trainingen opgebouwd, zodat er blessurevrij gelopen kan worden. Er is nog plek genoeg bij de groep.
De trainingen beginnen om 19.30 uur vanuit de kleedkamers van dorpshuis ‘De Zicht’. De cursus kost € 50.00. Ook ontvang je van sponsor ‘Runnersworld’ een mooie korting bon.
Ben jij enthousiast en wil je ook meedoen? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar: lvederveen@gmail.com. Je kunt ook bellen naar Frans van Heerdt, 06 – 55 36 06 79. Kijk ook op Facebook pagina voor meer informatie en foto's.
 
Nieuwe activiteit
Er blijkt behoefte te zijn om te gaan wandelen op de dinsdagavond. Alleen dan een beetje sneller dan normaal wandelen. Er zijn lopers die misschien hardlopen niet zien zitten maar een stevige wandeling wel.
LVE biedt vanaf 27 febrauri de mogelijkheid om onder begeleiding een uur te wandelen. Ook voor hardlopers die geblesseerd zijn zou dit wellicht een optie zijn om toch de conditie op peil te houden. Is die ook iets voor jou? Wordt lid en wandel mee. Voor € 7.50 per maand ben je van harte welkom.