Nieuws
Register Makelaar en Taxateur Henk Bos heeft zijn eigen makelaarskantoor geopend! De woningmarkt is de afgelopen tijd flink aangetrokken. Dit zorgt ervoor dat de makelaardij weer volop in beweging is. “Waar ik me in onderscheid? Henk Bos Makelaardij is een jong en fris makelaarskantoor dat het net even wat anders doet. Als klant kunt u bijvoorbeeld ondanks de full service dienstverlening zelf een eigen pakket samenstellen. Hierdoor is het mogelijk om geld te besparen op de courtage!”
Henk_Bos_zorgt_voor_begeleiding_op_maat 
“Ik realiseer me dat het kopen en verkopen van een huis een belangrijke beslissing is. Dat doe je slechts een paar keer in je leven en daar komt veel bij kijken. Ik ben betrokken, denk met mensen mee en geef een passend advies. Het is een mooi moment om nu zelf een kantoor te starten. De website is online en de eerste borden staan al langs de weg”.
“Mijn dienstverlening vindt voornamelijk in de regio Foodvalley plaats, zijnde Lunteren, Ederveen, Ede, Barneveld, Otterlo, Wekerom, Harskamp, Renswoude, Veenendaal, Kootwijkerbroek, Bennekom, Scherpenzeel en Woudenberg.”
 
Henk Bos Makelaardij is aangesloten bij de brancheorganisatie NVM. Tevens staat het kantoor ook ingeschreven als gecertificeerd Register Makelaar-Taxateur Wonen, in het vastgoedcert en als Register-Taxateur (RT) in het NRVT register.
“Buiten de normale kantooruren om, ben ik uiteraard ook 's avonds en in het weekend bereikbaar. Dit houdt in dat afspraken, bezichtigingen en taxaties ook flexibel kunnen worden ingepland. Ik ben bereikbaar via www.henkbosmakelaardij.nl of 0318-300160.”