Nieuws
Vol spanning keken de kinderen 29 december in het ‘Museum Lunteren’ uit naar de uitslag van de wedstrijd: Wie maakt de mooiste impressie van de Koepel in het Luntersche Buurtbosch.
De wedstrijd was uitgeschreven ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de vereniging ‘Vrienden van het Luntersche Buurtbosch’.
Niels_Thomassen_maakt_de_mooiste_Koepelimpressie 
De jury, bestaande uit Jobje de Postbooi, Gertjan van Doorn, de nieuwe koepelbeheerder, Gert van Koesveld en Sofia Feenstra van het museum, mochten aan drie kinderen een prijs uitreiken. Maar het was voor de jury erg moeilijk om een keuze te maken tussen al die mooie bouwwerken. Na veel overleg werd uiteindelijk de uitslag bekend gemaakt.
 
De winnaars van de 1e,2e en 3e prijs kregen een cadeaubon voor de speelgoedwinkel van Brouwer. De kinderen die niet in de prijzen waren gevallen ontvingen allemaal een smakelijke troostrijs, die hen was aangeboden door de SuperCoop. Niels Thomassen had volgens de jury de mooiste bouwplaat ingeleverd. Hij verdiende de eerste prijs.
 
 
Foto: Niels Thomassen wint de eerste prijs met zijn impressie van ‘de Koepel in het Buurtbosch’. Hij staat tussen de juryleden Jobje de Posbooi en Gerjan van Doorn.