Nieuws
Dinsdag 15 september vindt de bijeenkomst van Business Club Lunteren plaats. Deze keer staat de netwerkbijeenkomst in het teken van: Succesvol zonder stress. De avond wordt verzorgd door Salon Fleur.
Behalve het opdoen en onderhouden van contacten, maakt de business club zich sterk om toegevoegde waarde te bieden door het delen van kennis.
 
Na een relaxte vakantie weer back in business en eigenlijk gelijk al het idee dat u weer toe bent aan vakantie. Kom dan zeker naar de bijeenkomst.
Stress is een blokkade voor succesvol ondernemen.
Welke handvaten heb je nodig om stress te herkennen?
En vooral…. hoe ga je hier preventief mee om?
Maak kennis met wetenschappelijke technieken als kleurlicht.
 
De bijeenkomst van dinsdag 15 September 2015 vindt plaats bij de Graanschuur aan de Appelhof (ingang Roskammersteeg) te Lunteren. Zoals gebruikelijk is men welkom vanaf 19:30 uur en start de bijeenkomst om 20:00 uur.
 
Corine Hannisse neemt de organisatie en presentatie voor haar rekening deze avond en zal ons meenemen in haar wereld zonder stress, heerlijk toch!
 
De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Hoge opkomst
Dat er in Lunteren behoefte is aan een laagdrempelig netwerk gericht op kennisuitwisseling, blijkt uit het feit dat de afgelopen bijeenkomsten ongeveer 25 ondernemers trokken.
Ook voor de aankomende bijeenkomst hoopt de stuurgroep van BCL weer op een hoge opkomst. Vanaf heden zal per keer een bijdrage worden gevraagd van € 5,00 per persoon. Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via info@mklmanagement.nl