Nieuws
Dinsdag 16 juni vindt de volgende bijeenkomst van Business Club Lunteren (BCL) plaats. Deze keer staat de netwerkbijeenkomst in het teken van:
Klassieke Homeopathie
Behalve het opdoen en onderhouden van contacten, maakt de business club zich sterk om toegevoegde waarde te bieden door het delen van kennis.
De bijeenkomst van dinsdag 16 juni vindt plaats bij Monique, Lage Veldweg 18 te Lunteren. Zoals gebruikelijk is men welkom vanaf 19:30 uur en start de bijeenkomst om 20:00 uur.
 
Monique du Pau
Monique de Pau zal een presentatie geven over klassieke Homeopathie Zij is gespecialiseerd in klassieke homopathie voor zowel mens als dier.
Met de vakanties voor de boeg neemt zij de aanwezigen mee naar de mogelijkheden die er zijn om de bekende vakantie kwaaltjes aan te pakken. Een presentatie in een voor velen onbekende wereld. Het wordt dus zeker een leerzame, interactieve en gezellige avond.
De avond wordt afgesloten met een hapje en een.
 
Hoge opkomst
Dat er in Lunteren behoefte is aan een laagdrempelig netwerk gericht op kennisuitwisseling, blijkt uit het feit dat de afgelopen bijeenkomsten ongeveer 40 ondernemers trokken.
Ook voor de aankomende bijeenkomst hoopt de stuurgroep van BCL weer op een hoge opkomst. Vanaf heden zal per keer een bijdrage worden gevraagd van € 5,00 per persoon. Ondernemers die aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via info@mklmanagement.nl