Nieuws
Op veler verzoek komt Geertje Hozee-Jansma voor de tweede keer naar Lunteren om in het ‘Witte Kerkje’ de aanwezigen mee te nemen in de beweging van de meditatieve dans.
De deelnemers waren onlangs, in september, zo enthousiast dat de vraag kwam of Geertje niet wat vaker deze activiteit vorm kan geven. Dat was voor haar geen moeilijke vraag, want de drijfveer van Geertje is, om mensen geestelijk en lichamelijk in beweging te brengen en zo mensen te openen voor zichzelf, voor anderen en voor de ander.
 
Meditatieve dans is een vorm van dansen waarbij lichaam, ziel en geest met elkaar in harmonie worden gebracht. De betrekkelijk eenvoudige en vaak oeroude danspatronen bieden een afwisseling van inkeer, ontmoeting, verstilling en uitbundigheid. Het gaat niet om prestatie en danservaring is niet nodig. Iedereen is welkom!
 
Wanneer: op 26 oktober, 2, 16 en 30 november van 20.00-22.00 uur (in overleg met de deelnemers, tot 21.30 uur) bij een minimum van tien deelnemers.
Kosten: voor vier avonden, afhankelijk van het aantal deelnemers, maximaal €3000 leden/begunstigers en €40,00 niet-leden.
Opgeven: bij Geertje Hozee-Jansma (geertje.jansma@gmail.com / tel.0318-78 51 61) Graag voor 19 oktober.
Plaats: ‘Het Witte Kerkje’ aan de Dr. Kimmijserlaan 28 te Lunteren.