Nieuws
Aan de Bisschopweg nummer 17 in Lunteren is Lisanne van Geresteijn (18) haar praktijk ‘Medisch Pedicure Lisanne’ gestart. Het pedicure diploma heeft ze op zak en ze is nu nog bezig met specialiseren in het medisch gedeelte van het beroep. Dit hoopt zij in juni af te ronden.
Medisch_Pedicure_Lisanne 
“Het mooie aan mijn beroep vind ik de tevredenheid die je ontvangt van je cliënten. Het geeft mij voldoening wanneer mensen met bepaalde klachten binnenkomen en ik hen kan behandelen. Natuurlijk zijn er ook cliënten die komen voor een basis pedicurebehandeling, voetmassage of een voetenmasker. Mijn werk is daardoor heel divers. U kunt bij mij terecht voor o.a. nagels knippen/reinigen, kloven, eelt, ingroeiende nagels en likdoorns.”
 
Lisanne is nu nog medisch pedicure in opleiding. Wanneer zij hiermee klaar is mag zij ook de overige risicovoeten behandelen. Denk hierbij aan de diabetische en reumatische voet. Ook leert zij in deze opleiding specialistische technieken; bijvoorbeeld het zetten van nagelbeugels.
 
Naast het werken in haar praktijk, werkt Lisanne ook nog enkele dagen bij Shoe & More in Lunteren. “Ik houd van het contact met mensen en ik kan mijn kennis ook bij Shoe & More goed gebruiken.”
Zoals Lisanne zelf aangeeft: Medisch Pedicure Lisanne, daar kunt u mee uit de voeten!
 
Voor meer informatie kunt u naar de website: http://www.medischpedicurelisanne.nl of bellen naar: 06 – 11 82 43 51.