Nieuws
Het wordt nog even geduld hebben, maar donderdag 25 augustus opent ‘Freewear’ in Lunteren. In de voormalige ‘Van Halem’ winkel kan men vanaf dan terecht voor leuke en betaalbare mode voor kinderen, dames en heren.
Kenmerkend in de collectie zijn maatjes meer voor de dames en de wat grotere maten voor de heren. De kindercollectie gaat vanaf maat 92. Enkele merken die in de collectie van ‘Freewear’ te vinden zijn: Vero Moda, Name It, Cars Jeans & Casuals, Only, Yest, Petrol en Twinlife.
‘Freewear’ is een familiebedrijf en heeft vestigingen in het midden van het land: Zeewolde, Nijkerk, Soest, Leusden en De Bilt. Aangegeven wordt dat de locatie in Lunteren een goede aanvulling is op de al bestaande winkels.
Medio_augustus_open_in_Lunteren_Freewear
“We zochten een pand voor uitbreiding van onze vestigingen en zagen dat dit pand vrijkwam. Deze ruime winkel (300 m²) biedt een geode mogelijkheid het concept van ‘Freewear’ te presenteren.”
Eigenaresse Hilda van de Mheen is momenteel nog druk bezig met de verbouwing van de winkel. Ze kijk al uit naar de eerste klanten die vanaf donderdag 25 augustus welkom zijn.