Nieuws
Wat een ‘senior reisontdekker’ inhoudt? Je gaat een jaar lang elke maand op reis en laat via film en foto zien wat je meemaakt en doet. Marijke Steenbergen zag de oproep staan waarin gevraagd werd om een filmpje in te sturen voor deze droombaan. Dat bleek een goed idee. Ze stuurde haar filmpje in en is inmiddels een van de drie over gebleven kandidaten in de race voor Senior Reisontdekker bij Kras.
 
Marijke: “ik hou van ontdekken, reizen en ontmoeten. Ik ga graag het avontuur aan en vind het heerlijk om dingen te doen die ik nooit eerder deed en plekken te zien waar ik nog niet eerder was. Ik hoop dat ik mensen kan inspireren om de wereld te ontdekken, volgens mij wordt de wereld daar een beetje mooier van en maakt het je een blij mens.”
 
De laatste twee jaar is ze steeds meer bezig met haar grote hobby’s; schrijven en filmen. Ik schrijf en film het liefst over bestemmingen en mensen. Om dit te kunnen doen voor Kras, zou een droom zijn die uitkomt”.
 
De winnaar wordt onder andere bepaald door stemmen van het Nederlands publiek. Je stem kun je uitbrengen via www.krasblijfontdekken.nl.