Nieuws
Vrijdag 3 november en zaterdag 4 november geeft ‘Shanty Zangers Ede’ een concert voor donateurs, fans en andere belangstellenden. Dit jaar bestaan de shantyzangers vijftien jaar en beide concerten staan dan ook in het teken van dit derde lustrum.
De twee lustrumconcerten beginnen om 20.00 uur in ‘Zalencentrum Floor’, Dorpsstraat 36 in Lunteren.
 
‘Shanty Zangers Ede’ wil er weer een mooi feest van maken bij Floor want al jaren zijn deze laatste concerten van het jaar het absolute hoogtepunt van alle optredens van dit koor. Het geheel staat weer onder leiding van dirigent Piet van den Brink.
 
Kaarten à € 10,- kunt u bestellen bij Henk Brugman, tel. 0318 616560 of via de mail: donateurs@shantyzangersede.nl. Op de avonden zelf kunt u ook aan de kassa een kaartje kopen maar dan is er een kans dat het uitverkocht is. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
 
Nieuwe zangers zijn overigens welkom bij het koor. Houdt u van zingen en wilt u een keer een repetitie op woensdagavond bijwonen? Belt u dan naar genoemd nummer of kijk op shantyzangersede.nl waar alle informatie te vinden is over Shanty Zangers Ede. U kunt ons ook volgen op Facebook @shantyzangersede