Nieuws
Dagen later is ze er nog vol van en doet ze haar verhaal nog met het enthousiasme van de eerste keer. Het is dinsdagmiddag, enkele dagen nadat Margriet (Lunteren) Nederland veroverde in de ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.
Door de keuze te maken op de ‘rode knop’ te drukken en te kiezen voor zekerheid, kreeg zij veel positieve bijval.
“Ik had voor mezelf besloten te stoppen als ik bij de laatste twee zou eindigen.” Zo gezegd, zo gedaan en ging Margriet als een tevreden mens naar huis. “Weet je wat het ook is? Ik ben zo slecht in rekenen!”
 
De uitnodiging, voor deelname aan ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ kwam een paar weken eerder, maar donderdagmiddag ging de telefoon. “Of ik nog een interviewtje wilde geven. Laat ik nu net op dat moment de spelregels aan het doorlezen zijn!”
Over haar avond in de studio zegt ze: “Het was super gezellig. Ik zat in een vak met allemaal Lunteranen. We hebben een geweldige avond gehad. En weetje? Linda (de Mol) is super, een gewoon mens, geen poeha. Ze neemt de tijd voor je.”
Dat ze niet is doorgegaan tot aan het openen van de koffers deert Margriet niet. “Neen, zo is het goed en ik ben superblij dat ik het heb meegemaakt.”
Al tijdens de uitzending kreeg de Lunterse vele reacties op social-media en dat veranderde niet toen ze maandagmiddag bij hij ‘Brouwer Home & Living’ binnenstapte. Want daar werkt de inmiddels ‘Bekende Lunterse’ in de winkel.
De winkel wist Margriet ook nog even te noemen zodat heel Nederland weet dat ‘Brouwer Home & Living’ en Lunteren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zoals Margriet dit is met de ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.