Nieuws
Woensdag 19 april konden de vrijwilligers en bewoners van het ‘Rotonde Huis’ in Lunteren genieten van een heerlijk diner. Dit werd hen aangeboden door de ‘Lunterse Boer’ ( www.lunterseboer.nl), vanwege het tien jarig bestaan van het Rotonde Huis.
 
Op 7 maart was het 10 jaar geleden dat de stichting het ‘Rotonde Huis’ (www.rotondehuis.nl ) werd opgericht. In hun 10 jarig bestaan zijn er ruim 30 jongeren die voor kortere of langere tijd aan de Barneveldseweg in Lunteren een ‘thuis’ hebben gehad.
De huidige bewoners hoefden op woensdagavond 19 april niet na te denken over wat er gekookt moest worden, en wie de boodschappen moest doen. Ze konden samen met de betrokken vrijwilligers aanschuiven bij de ‘Lunterse Boer’. Daar kregen ze de heerlijkste gerechten voorgeschoteld en daar werd volop van genoten.
Na een prikkelende amuse volgde een zinnenstrelend voorgerecht. Het hoofdgerecht werd gevormd door een heerlijk stukje Limburgs varken en de maaltijd werd afgesloten met een Crème brûlée van mango. En vooral bij het dessert werden de vingers bijna afgelikt.
Het was een geweldige avond en het personeel van de Lunterse Boer werd bedankt met een presentje ter ere van het 10-jarig bestaan.