Nieuws
Afgelopen jaar was er een heel goed idee binnengekomen binnen onze grote groep vrijwilligers…. “Een Wensboom”. Tijdens Lunteren in Kerstsfeer kon iedereen een wens schrijven op een houten klok, bal of kerstboom en die in de wens(kerst)boom hangen. Er zijn ontzettend veel leuke, grappige, lieve en mooie wensen binnengekomen. Wij als organisatie hebben ze allemaal zorgvuldig bekeken en daaruit de toch wel moeilijke keuzes moeten maken. Eigenlijk zouden we alle wensen wel willen laten uitkomen maar dat gaat nu eenmaal niet.
Afgelopen zaterdag de 26e Januari hebben we negen wensen in vervulling kunnen laten gaan, te weten: Een bos bloemen voor oma Stroomberg (wens van Julia), een bos bloemen voor de oma en een voor de moeder van Mijke en een bos bloemen voor Hennie van Veldhuizen (wens van haar dochters). Jelte de Jager mocht een mooie lego auto in ontvangst nemen en Jarno van Hierden kon ook fijn gaan bouwen met een doos technisch lego. Lisa Buitenhuis wilde graag gaan zwemmen in ons mooie bosbad dus voor haar hadden we een zwemabonnement. De muzikale Berno van Egdom wilde graag naar musical The Lion King en daar mag hij samen met iemand naar keuze naar toe. Gerard van Engelenhoven mag met zijn gezin gaan genieten van de pannenkoeken in Het Uilenbos en onze Lunterse volleybalvereniging D.O.S. gaat vanaf nu alles winnen want met een aantal nieuwe ballen gaat dat zeker lukken!
Wij zijn als Lunteren in Kerstsfeer heel erg dankbaar deze wensen hebben kunnen vervullen. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door inzet van heel erg veel vrijwilligers, Stichting Idee en Uitvoering en sponsoring van de Lunterse Middenstand Vereniging, vele bedrijven en particulieren in en rond Lunteren.
Fijn om dit samen te mogen doen!