Nieuws
Zaterdag 1 juni kwamen de spelers van Lunteren JO10-1, in de finale van de KNVB beker, uit tegen Dieren JO10-1. De wedstrijd werd op neutraal terrein in Ede gespeeld, op het sportpark van Blauw Geel. Onder toeziend oog van heel veel toeschouwers werd er om 09.30 afgetrapt.
 
Het werd een zeer spannende wedstrijd. De meeste kansen waren in het eerste kwart voor Lunteren maar tegen de verhouding in kwam Dieren op 1-0. Net voor het einde van het eerste kwart kwam Lunteren verdiend op 1-1.
In het derde kwart kwam Dieren op een 2-1 voorsprong. De spelers van Lunteren hebben afgelopen seizoen meermalen laten zien over veerkracht te beschikken en lieten dat ook deze wedstrijd zien.
Met veel inzet en fanatisme, en onder luide aanmoedigingen van het publiek, kwam Lunteren in het laatste kwart op een 3-2 voorsprong. Dit was van korte duur want bijna vanaf de aftrap maakte Dieren weer gelijk, 3-3. Op het nemen van penalty’s wilden de spelers het niet laten aankomen en met een laatste krachtinspanning viel in de laatste minuut de bevrijdende 4-3!
Dit was ook de eindstand, de beker kon mee naar Lunteren! Het was een prachtig slot van een succesvol seizoen waarin JO10-1 ongeslagen kampioen van de 2e klasse is geworden en zich knap handhaafde in de 1e klasse.
Lunteren_JO10 
Samen met leider Marcel Hazeleger zijn trainers Robbert van Ravenhorst en Thom Rijnders de drijvende krachten achter dit team. Het team bestaat uit: Cas van Uffelen, Milan Heemskerk, Daniel van den Berg, Mees Wagensveld, Giaro Loppies, Jeremy Bergervoet, Tijs Hazeleger en Lode van den Berg.