Nieuws
Traditioneel wordt de laatste week van de schoolvakantie afgesloten met de tent evangelisatieweek. Ook dit jaar staat de tent weer in het weiland van de familie Visser aan de Bisschopweg tussen nr. 35 en 37. Het thema van dit jaar is: Levensecht!
De tent gaat dinsdag 21 augustus open voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen zijn elke dag welkom van 9.10 uur tot ± 11.45 uur. Op vrijdagmorgen duurt het 15 minuten langer. Er staan een heleboel leuke dingen op het ochtendprogramma zoals luisteren naar Bijbelverhalen, zingen, knutselen en nog veel meer.
Het dagelijkse middagprogramma is voor de kinderen van 10 t/m 15 jaar en is van 13.45 uur tot ± 16.30 uur. Elke middag is er een wedstrijd, met daaraan gekoppeld leuke prijzen! Donderdagmiddag start het middagprogramma om 13.30 uur. Kom deze middag op je fiets en trek oude kleren aan! De vrijdagmiddag wordt afgesloten met een JeugdBBQ.
Dinsdagavond staat in het teken van volleybal. Deze avond begint om 19.15 uur. Aan het einde van de avond is er een korte meditatie en afsluiting met dankgebed. Wil je je nog opgeven voor deze avond? Dan kan dat bij Woutera Drost (wouterarijswijk@hotmail.com).
Op woensdagavond worden veel “sportieve” mensen (alle leeftijden!) verwacht op de fiets. Om 18.30 uur start de fietspuzzeltocht. Na het fietsen verzamelt men zich in de tent om psalmen en gezangen te zingen. De avond zal worden besloten met de prijsuitreiking.
De donderdagavond wordt door de jongerenavondcommissie verzorgd. Dr. M.J. Paul is de spreker van deze avond en het thema is “Schepping en evolutie”. De avond begint om 20.00 uur. Alle jongeren en ouderen zijn van harte welkom!
Thema_tent-evangelisatieweek_Lunteren
entweek in Lunteren. (Archieffoto Lunterse Krant)
 
Op vrijdagavond wordt de tentweek afgesloten. Deze avond begint om 19.00 uur met onder meer het Bijbelverhaal door Steven Middelkoop. Iedereen is van harte welkom!
In deze week (maar ook voor verder informatie) is de stuurgroep te bereiken onder de volgende nummers: 06-10427176 (Fred Kool) en 06-36460931 (Henriette Melissen). Op de site www.tentweeklunteren.nl staat nog veel meer informatie.