Nieuws
Vrijdag 6 juli wordt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de SGP een landelijke bezinningsavond georganiseerd. Deze avond vind plaats in de Hersteld Hervormde kerk te Lunteren. Dominee D.J. Budding hoopt te spreken over: 'Tijdredes in het verleden', dominee A.T. Huijser: 'Tijdredes in het licht van de 21e eeuw' en dominee A.F.R. van Veen: 'Tijdrede, een noodzaak in het licht van het eindgericht'.
 
Verder is er een leerzame forumbespreking. Onder meer hopen dominee D. Heemskerk, ds. J. de Bruin vragen te beantwoorden. Organist voor deze avond is André Nieuwkoop.
Tevens zal er aandacht besteed worden aan ‘Verheft de banier’, een tweetal boeken met tijdredes. Tijdredes van 100 jaar geleden zijn hierin ook opgenomen, namelijk van ds. GH Kersten en professor G. Wisse. Dit boek is uitgegeven bij uitgeverij De Ramshoorn te Goes.
Ook zal aandacht gevraagd wordt voor ‘Een levend getuigenis’, een interviewbundel, samengesteld door Adriaan van Belzen, uitgegeven door Lucas Boeken uit Tholen.
 
U wordt hartelijk welkom geheten op deze landelijke bezinningsavond die belegd zal worden in het Hersteld Hervormde Bethelkerk, Haverkamp 1, 6741 PM Lunteren te Lunteren. Aanvang half acht. Ontvangst met koffie en thee om 19.00 uur.
De entree is vrij. Jong en oud worden hartelijk welkom geheten!