Nieuws
Op zaterdag 1 april is het zover, de NVM organiseert dan weer de Nationale Open Huizen Dag! Patrick Janssen en Susan van Laar zijn deze dag ook voor jou op kantoor aanwezig. Je kunt van 10.00 tot 15.00 uur bij ons langskomen voor het maken van een gratis hypotheekberekening. Zo weet je direct of je jouw droomhuis kunt betalen en wat de bijbehorende maandlasten zijn. Uiteraard ben je voor of na 1 april ook altijd welkom voor een vrijblijvend hypotheekgesprek! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Waarom kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur?
Een adviseur die jou persoonlijk spreekt, die jou vragen stelt en ziet hoe jij reageert, kan veel beter inschatten waar jij behoefte aan hebt. Je weet dan tenminste zeker dat een product ook echt bij jou past. Wij gaan niet alleen voor de beste rente maar ook voor de beste voorwaarden. Een hypotheek die zowel nu als in de toekomst bij jou past en natuurlijk staan wij dan ook nog steeds voor jou klaar.
Meeneemregeling
Hoe lang wil ik mijn rente vastzetten, 10, 20 of zelfs 30 jaar? Vanwege de lage rentestanden is het misschien wel interessant om de rente voor bijvoorbeeld 20 jaar vast te zetten. Maar misschien ben je binnen 20 jaar wel verhuisd naar een andere woning. Een lastige keuze, of toch niet? Door te kiezen voor de Meeneemregeling kun je de rente van de oude hypotheek meenemen naar de nieuwe hypotheek. Het is wel van belang dat er dan gekozen wordt voor een geldverstrekker die zowel nu als in de toekomst bij jou past! Er zijn meerdere geldverstrekkers die de meeneemregeling aanbieden, RegioBank is hier één van.
Een compleet advies
Naast het afsluiten van de juiste hypotheek is het ook van belang om te kijken wat er gebeurt wanneer je werkloos of arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden. Is de hypotheek voor jou of je partner nog wel betaalbaar of moet het huis verkocht worden? Wij bieden jou niet alleen een passende hypotheek aan maar we brengen ook in kaart wat de risico’s zijn. Vaak is een woonlasten- en/of overlijdensrisicoverzekering een goede oplossing.
Alles onder één dak
Naast een woonlasten- en overlijdensrisicoverzekering kun je bij ons ook terecht voor alle overige verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Bij DBA advies | RegioBank heb je alles onder één dak; de hypotheek, de verzekeringen en je bankzaken.
Wil je meer weten?
Kom langs op ons kantoor aan de Molenparkweg 12 in Lunteren of neem contact op via de telefoon, 0318-734280 of per e-mail naar: