Nieuws
De kinderspaarweken zijn er weer van 2 tot en met 31 oktober! Alle kinderen die bij de RegioBank (Molenparkweg 12 Lunteren) op kantoor komen krijgen een leuk cadeautje mee naar huis!
 
Omgaan met geld
Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. DBA advies, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lunteren en Barneveld is het van 2 tot en met 31 oktober een feest voor kinderen. Wanneer er geld wordt overgemaakt op de bestaande rekening van het kind bij de RegioBank, dan mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen bij ons op kantoor. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over de Zilvervloot en het JongWijs pakket. Een afspraak is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.
 
Zilvervloot Sparen: Sparen voor de toekomst van uw (klein)kind
Alle kinderen hebben dromen. Kleine en grote toekomstdromen. Wat gaan ze doen als ze groot zijn? Studeren, reizen of misschien een eigen bedrijf beginnen. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waar te maken. Met de Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind een mooie bonus wanneer zij 18 jaar worden.
 
 
JongWijs: Jong geleerd is oud gedaan
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook voor hun klaar.
 
JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is.” vertelt Susan van Laar van DBA advies.
 
 
Van harte welkom
Iedereen is van 2 tot en met 31 oktober welkom Bij DBA advies. Kom naar ons kantoor aan de Molenparkweg 12 in Lunteren tijdens de feestelijke Kinderspaarweken. We laten dan ook graag JongWijs zien. Om een rekening te openen, moeten de ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. De koffie en de cadeautjes staan klaar!
 
 
Voor informatie kunt u contact opnemen met:
DBA advies | RegioBank
Molenparkweg 12, 6741 ZR Lunteren
Amersfoortsestraat 25, 3772 CE Barneveld
0318-734280