Nieuws
Bij de boekenwinkel van Lunteren ‘The Readshop’ is het ook volop ‘Kinderboekenweek’. In de winkel aan de Dorpsstraat in Lutneren is veel ruimte gereserveerd voor kinderboeken. Van de jongste peuter tot de jongere, voor iedereen valt er wel iets te lezen in de enorme collectie.
Van voorleesboekjes en prentenboeken naar leesboeken voor alle leeftijden, bij ‘The Readshop’ leer je lezen!
 
“Kinderen moeten hier zin krijgen om te lezen.” Astrid van der Slik (The Readshop) geraakt steeds enthousiaster wanneer de Lunterse Krant bij haar op bezoek komt. Het ene boek na het andere wordt uit de schap gehaald: ‘De waanzinnige boomhut’, ‘Heb jij misschien een olifant gezien?’, ‘Het lammetje dat een varken is’, ‘Het gelukkige eiland’, het zijn slechts een paar titels die voorbij komen.
Lezen is verdwalen in de wereld van het boek. Je vormt je eigen beeld van de personen en de wereld die beschreven wordt.
“De fantasie prikkelen bij kinderen, dat ik toch het mooiste dat er in?”
 
Wat Astrid zo blij maakt dat zij ook vele titels heeft voor kinderen met dyslexie. Vraag er naar bij ‘The Readshop’ vind je dan een bevlogen personen die je wegwijs maakt in deze categorie boeken. Want ook de medewerksters zijn net zo enthousiast van boeken en het lezen ervan dan de klanten die er komen.
De oudere jeugd is niet vergeten. Voor hen staat ook het nodige in de schappen. Boeken van bekende schrijvers en dei nog niet de bekendheid hebben vormen een mooie en interessante mix.
 
Weet je dat je je ook heerlijk kunt verdwalen in prentenboeken? Wil je hierin heerlijk wegdromen? Astrid heeft speciaal voor jou een heerlijk leeshoekje ingericht.
Enne …, anderen kinderen mogen er ook komen lezen, wel zo gezellig toch?
 
Lezen is gewoon leuk en cool. Probeer het eens, waarom zou je het niet doen. Er gaat, echt waar, een wereld voor je open. En …, weet je? Astrid is gewoon heel erg aardig, helemaal als je een fan bent van boeken!