Nieuws
De lente doet haar uiterste best terrein te veroveren. De bijna zomerse dagen doen de natuur ontwaken en planten, struiken geraken vol in de knop. Bloemen veranderen tuinen en perken in een kleurrijk palet.
 
Het zijn hoogtijdagen voor de hoveniers. Zo ook voor Kieft Hoveniers. Een jong en enthousiast bedrijf dat voor 80% bezig is met aanleg- en renovatieklussen, voornamelijk in nieuwbouwwijken. In Lunteren en omgeving is Rick Kieft dan ook veel gezien. Zijn kracht is het meedenken en het aandragen van ideeën ter verbetering van de wensen van de klant.
Rick: “Het begint bij een persoonlijk gesprek, samen met de klant bedenken we ideeën en maken we een tuinschets. De klant mag zelf tegels, klinkers, grind en kunstgras uitzoeken bij Van Harn bestratingsmaterialen in Wekerom. Als alle informatie compleet is maken we een duidelijke en overzichtelijke offerte. Dan Daarna kunnen we beginnen om een mooie, schitterende en strakke tuin te maken met weelderige beplanting.”
Kieft_Hoveniers_voor_uw_complete_tuin 
Paden, een oprit en terras worden meegenomen in het ontwerp en de uitvoering inrichting ervan van de tuin. Rick is er een voorstander van om zoveel als mogelijk gebruik te maken van beplanting in een tuin.
“Bij regen kan het water dan op een natuurlijke manier worden opgenomen door de aanwezige beplanting.”
Bij de voorbereiding en uitvoering van projecten ligt zijn passie. “Dat is ontzettend mooi om te doen. Je ziet een tuin haar vorm krijgen.” Ook de klanten zijn enthousiast als ze hun eigen tuin weer zien opbloeien.
Kieft_Hoveniers_voor_uw_complete_tuin_1 
Kieft Hoveniers is een klein bedrijf waarin ook de vrouw van Rick haar steentje bijdraagt. Zij neemt de administratie voor haar rekening. Beiden zetten zich met hart en ziel veel plezier in voor het hoveniersbedrijf.
“Om klanten te ontzorgen realiseren wij de gehele tuin. Zodat de klant één bedrijf heeft die alles voor u kan doen, met de juiste kennis en het materieel. Vanaf het leeghalen van uw tuin, grondwerk, sierbestrating, beregening, beplanting, pergola's, schuttingen en veranda's. Vandaar: Kieft Hoveniers voor uw complete tuin!”