Nieuws
Zaterdag 16 december geeft I.k.k. ‘de Regenboog’ uit Lunteren, o.l.v. Ineke Bos-Strootman, een kerstconcert in de Oude Kerk in Lunteren.
Muzikale medewerking aan deze avond wordt verleend doorLennert en Maria Knops (orgel en harp),
Jan Broekhuis (vleugel), Jantine Gerritsen (trompet) en Willemijn de Munnik als solo-artiest.
 
Willemijn de Munnik
Het twintigjarige Nederlandse zangtalent Willemijn uit Urk zingt bij wijze van spreken al vanaf het moment dat ze kon praten. Willemijn brak in Nederland door met haar eerste DVD: ‘hoger dan de blauwe luchten’ en veroverde met haar natuurlijke stem de harten van vele Nederlandse kinderen en gezinnen.
 
Lennert en Maria Knops
Lennert heeft bij diverse organisten gestudeerd daarnaast heeft hij privé lessen koordirectie gevolgd.
Inmiddels heeft hij diverse koren onder zijn hoede waarvoor hij ook muziek componeert en arrangeert.
Zijn vrouw Maria heeft privé lessen gevolgd bij de bekende Rotterdamse harpiste Yolanda Davids.
Maria geeft concerten door het hele land. Veelal in combinatie met haar man Lennert.
 
Jan Broekhuis
Jan volgde zijn muzikale opleiding aan het Stedelijk conservatorium in Zwolle, in Schoolmuziek, Orgel en Kerkelijk orgelspel.Jan combineert zijn muziekactiviteiten met een baan als docent schoolmuziek en godsdienst op Het Streek in Ede. Hij begeleidt verschillende kerkelijke gemeenten in Ede en omstreken en is daarnaast al ruim 30 jaar actief als koordirigent.
 
Jantine Gerritsen
Jantine Gerritsen heeft in juni haar D-diploma behaald.In de amateur blaasmuziek wordt het niveau getoetst via de diploma’s die je kunt halen.Het D diploma is het hoogst haalbare en staat gelijk aan vooropleiding conservatorium.
 
Meer informatie?
Het concert begint om 19:30 uur, de deuren van de Oude kerk aan de Dorpsstraat gaan om 19:00 uur open. De toegang is gratis wel zal er een collecte worden gehouden t.b.v. de onkosten.