Nieuws
Zaterdag 13 mei organiseert de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Lunteren weer haar jaarlijkse kerkpleinmarkt.
Om 09.30 uur starten de activiteiten bij de Oude Kerk en het nabij gelegen verenigingsgebouw het ‘Meestershuis’. Tot 14.30 uur kunnen zich weer vele nieuwsgierigen en kopers zich langs de vele kramen begeven.
Hier is van alles te koop, zoals: antiek, curiosa, kaarten, handwerk- en bloemstukjes, boeken, speelgoed en allerhande overige goede (soms zelfs nieuwe!), bruikbare artikelen.
 
De mooiste artikelen zullen tussen 11.00 en 12.00 uur op de grote veiling van eigenaar verwisselen, gecombineerd met de aangeboden talenten van leden en niet leden van de Hervormde gemeente. Er is een grote variatie in het aanbod. De lijst met alle aanbiedingen voor de veiling is te vinden op website van de Hervormde gemeente: www.hervormdlunteren.nl.
En wilt u al een bod uitbrengen op een of meerdere artikel(en) en/of een talent(en) c.q. dienst(en) van de lijst? Ook dit is mogelijk, zie hiervoor de opmerking op de site.
 
Voor de kinderen zijn er eveneens activiteiten, zoals springkussen, jeeprijden en schminken. Natuurlijk is ook gedacht aan de inwendige mens en kunt u neerstrijken op het grote terras en genieten van o.a. pannenkoeken, een lekkere hamburger of gewoon een lekkere kop koffie met een heerlijke punt gebak.
 
De activiteitencommissie heeft dit jaar besloten de gehele opbrengst te bestemmen aan vier goede doelen, namelijk MAF (onderdeel Flying Muilwijk), de stichting Woord & Daad, de stichting LUGA Care en Dorcas Hulp en Ontwikkeling.