Nieuws
Hij had wel door willen gaan. “Maar”, zegt Kees: “Als de overheid niet had gezeurd, was ik doorgegaan!”. Dus nam hij vrijdagavond 29 juni afscheid van zijn collega’s bij ‘Groeneveld Plant’ in Lunteren. In de loods op het terrein naast ‘De Stroet’ was alles in orde gemaakt voor een mooi feest.
Voordat het zover was er vrijdagochtend nog veel hilariteit in de kantine, bij de komst van de Lunterse Krant.
Markante_Lunteraan 
Bijna tien jaar heeft Kees bij ‘Groeneveld Plant’ gewerkt. Geen vorst, sneeuw en regen deerde hem, altijd was hij er. “Zal mik je eens wat vertellen? Tuinieren en fietsen daar hou ik van!” En daar waren ze aan de koffietafel mee eens. “Want”, werd er opgemerkt: ”op Kees kon je altijd aan. De planten konden het niet beter hebben. Wanneer het helemaal geen weer was kwam Kees dan mopperend naar binnen.”
“Dat is maar een enkele keer gebeurd”, is zijn reactie.
Ook deze laatste werkochtend is Kees nog druk in de weer met de planten. En gaat hij in discussie over hoe planten verzorgd moeten worden. Als het aan Kees lag zou hij nog komen kijken of de verzorging wel werd gedaan zoals hij het had gezegd.
 
Wie met Kees in gesprek gaat kan niet om zijn grote liefde heen, de fiets. Ruim 10.000 km. fiets hij per jaar. Rijzig, statig bijna, gaat hij door het land. Problemen heeft hij nooit met het fietsen. “Ja die ene keer! Dat was bij Oud Reemst. Sprong die band en toen moest ik 15 km. lopen naar huis in Lunteren!”
 
Humor en hilariteit zijn ongetwijfeld vrijdagavond ook veelvuldig voorbij gekomen. Kees kwam gekleed op het feest met zijn pak uit 1970. “Kees, dat is weer helemaal in. Je bent vanavond hip!” De humor aan de koffietafel bij ‘Groeneveld Plant’. Het zal sinds vrijdag wel even wennen zijn.