Nieuws
Op woensdag 18 april aanvang 19.30 uur houdt de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch de jaarlijkse vergadering in zaal Floor aan de Dorpsstraat 36 in lunteren. Alle ‘Vrienden’, leden van de vereniging, maar ook andere belangstellenden die het Buurtbos een warm hart toedragen worden hartelijk uitgenodigd!
aJaarvergadering_Vrienden
De entree tot het Lunterse Buurtbos.
 
In de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch kijken we terug op 2017 en bespreken we de plannen voor 2018. Op de agenda staat onder meer een voorstel van het bestuur tot modernisering van de statuten van de vereniging. De vergaderstukken zijn te vinden op de website: www.buurtbosch.nl/downloads.
Na de pauze kijken we terug op de 50 jarige geschiedenis van de Vereniging die werd opgericht op 25 april 1968: een deels serieuze en deels vrolijke terugblik met medewerking van diverse hoofdpersonen uit de 50-jarige geschiedenis!
Het beloofd weer een interessante en gezellige avond te worden. De vrienden zien belangstellenden graag op woensdag 18 april aanstaande om 19.30 uur in zaal Floor.