Nieuws
Op je Gezondheid’ organiseert een ochtend over het hart en de bloedvaten. Welke aandoeningen zijn er en welke zijn de risicofactoren ? En heel belangrijk wat kun je zelf doen om het hart en de bloedvaten in goede conditie te houden.
De meest voorkomende aandoeningen worden besproken met de natuurlijke middelen die er zijn om risicofactoren te verminderen en de conditie van hart en bloedvaten te verbeteren.
Daarnaast is er gelegenheid, voor wie wil, tegen een kleine vergoeding verschillende metingen te laten doen met betrekking tot de conditie van de bloedvaten, de bloeddruk, bloedsuiker en het cholesterol gehalte. Het belooft weer een boeiende workshop te worden.
 
‘Op je Gezondheid’ is een samenwerking tussen Ella Halma en Irma ter Steege en heeft als doelstelling professionele en voor iedereen toegankelijke gezondheidsvoorlichting te geven. Iedereen die bewust met lijf en leden om wil gaan is van harte welkom. Er zal ruim gelegenheid zijn om persoonlijke gezondheidsvragen te stellen. Na afloop krijg je alle aangereikte informatie per mail toegestuurd.
 
‘Op je Gezondheid’ organiseert regelmatig workshops met steeds een actueel gezondheidsthema.
Meer informatie zie www.yogafirma.nl en www.halmanatuurgeneeskunde.nl Graag van tevoren aanmelden. Tel. 0318 – 57 35 57, mail: info@halmanatuurgeneeskunde.nl
De workshop is op vrijdag 24 februari van 10.00 – 11.30 in het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Deelnamekosten zijn € 5.00 p.p.