Nieuws
Een nieuw initiatief vanuit de stichting SSCVL die een spectaculair evenement gaat organiseren voor Lunterse senioren. Een heuse ‘dinner party’ met 4-gangen diner, boeiende sprekers en aansprekende artiesten.
Lunteren_ontmoet_Lunteren
Ben Kramer treedt op tijdens ‘Lunteren ontmoet Lunteren’.
 
In het Plaza en de grote Rabozaal van Het Westhoffhuis zijn op woensdag 17 april maximaal 120 Lunteranen welkom om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van informatieve lezingen en sprankelend amusement tijdens een overheerlijke maaltijd met alles erop en eraan!
Aan grote ronde, mooi gedekte tafels kunnen ouderen van alle rangen en standen samen genieten van de unieke en warme samenleving die Lunteren kenmerkt.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
14:00-14:30 u.: Inloop
14:30 u.: Opening
14:45-16:15 u.: Interactieve lezingen
16:15-17:00 u.: Aperitief, kennismaken en handlezer Professor Drabb
17:00-19:30 u.: Diner met optredens door zangeres Laura Vlasblom en Ben Cramer
19:40 u.: Grote finale door zanger Ben Cramer en zangkoor Heartbeat
20:00 u.: Afsluiting
 
Senioren uit Lunteren die houden van warmte en gezelligheid zijn van harte welkom. Toegangskaarten zijn € 15,00 per persoon voor het volledige programma inclusief 4-gangen diner en drankjes aan tafel.
Deze bijzondere entreeprijs is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van: Cultuurfonds Ede, Gemeente Ede, Malkander, Onderweegs & De Groot, notariskantoor van Putten van Apeldoorn, Ondernemers-sociëteit Lunteren en Omstreken en Middenstandsvereniging Lunteren.
 
Persoonlijk dieetwensen een week voor het evenement doorgeven aan de bedrijfsleiding van Het Westhoffhuis. Er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar die worden uitgegeven op volgorde van binnenkomst.
De toegangskaarten zijn vanaf 8 april verkrijgbaar aan de balie van Het Westhoffhuis (Tel: 0318 – 48 29 9, info@westhoffhuis.nl