Nieuws
Hou jij van zingen? En zou je dat wel vaker willen doen?
Kom dan eens kijken bij het koor: ‘De Horizon’. We zijn een enthousiast interkerkelijk kinder- en tienerkoor. We zingen heel veel verschillende soorten bijbelgetrouwe liederen met afwisselende begeleiding.
 
Regelmatig ‘De Horizon’ gevraagd om mee te werken aan concerten. Afgelopen december zongen ze bijvoorbeeld tijdens een kerstconcert in het Dolfinarium in Harderwijk – met een gave dolfijnenshow na afloop! Ook traden de tieners van het koor rond kerst op met zanger/pianist Ronald Koops en Tot Heil des Volks in de Noorderkerk in hartje Amsterdam.
Wat ook heel leuk was, was dat het koor mocht meewerken aan de kerstnachtdienst in de St. Joriskerk in Amersfoort. En ze hebben net een prachtig paasconcert achter de rug!
 
‘De Horizon’ zingt veel buiten de deur. Maar er moet natuurlijk ook geoefend worden. Dat doen ze elke donderdag van 18.15-19.00 uur (kinderen) in de Oude Kerk aan de Dorpsstraat in Lunteren. De tieners doen dat van 18.45 tot 19.45 uur.
 
De enthousiaste dirigente is Henriëtte Broekman. Ze leidt ook twee andere koren in Barneveld en als zij met z’n allen optreden doen ze dat onder de naam Yesss-koren.
Samen hebben ze al twee cd’s uitgebracht en een paar jaar geleden wonnen ze zelfs de Nederland Zingt Steeds Beter-wedstrijd, waardoor de Yesss-koren mochten optreden voor meer dan tienduizend mensen op de Nederland Zingt-dag!
 
Meedoen? Dan ben je meer dan welkom bij ‘De Horizon’! Kom anders eens gezellig kijken, op donderdag in de Oude Kerk in Lunteren.
Meer informatie: