Nieuws
Bij de bouw van ‘Zandscheer’ (27 appartementen) in Lunteren is het hoogste punt bereikt en dat werd onlangs gevierd. Door de toekomstige bewoners, ontwikkelaar ‘Heijmans Huizen B.V.’ en uiteraard opdrachtgever ‘Woonstede Ede’.
Hoogste_punt_Zandscheer_Lunteren 
Het project aan de Westzoom in Lunteren is nieuwbouw om trots op te zijn, zo stelde wethouder Willemien Vreugdenhil namens de gemeente Ede. Het is niet alleen een in het oog springend project maar ook bijzonder omdat het een appartementengebouw is waarin de bewoners zorg op maat kunnen krijgen. Die zorg wordt straks geleverd door ‘Opella’, de zorginstelling die in Lunteren een vestiging heeft met de naam ‘De Honskamp’.
 
Gele vlag
Wethouder Willemien Vreugdenhil, ‘Woonstede’-directeur Wim Sterkenburg en ‘Heijmans’-directeur Erik Vos brachten met behulp van een hijskraan een dakplaat naar het hoogste punt van het complex. Hierop werd de gele ‘Heijmans’-vlag in de mast gehesen. Dit onder toeziend oog van de bouwlieden en uiteraard de toekomstige bewoners van het gebouw.
 
Bijzondere ligging
Woonwijk ‘Zandscheer’ heeft een bijzondere ligging omdat het zich aan de rand van Lunteren bevindt, dichtbij het centrum met toch vrij uitzicht over de weilanden. De appartementen en woningen in het plan zijn allemaal verkocht. Er is nog wel één vrije kavel beschikbaar. De verwachting is dat het gebouw begin 2018 kan worden opgeleverd.
 
 
Onlangs werd het hoogste punt bereikt van de 27 appartementen van gebouw Zandscheer, aan de zuidzijde van Lunteren. Wethouder Willemien Vreugdenhil, ‘Woonstede’-directeur Wim Sterkenburg en ‘Heijmans’-directeur Erik Vos legden samen een dakplaat op het gebouw.