Nieuws
Zaterdag 13 april organiseert Stichting Beleef Lunteren de herdenking van de bevrijding met een belevingsvoorstelling ‘Ieder zijn oorlog’, waarbij wordt teruggekeken op de ervaringen van mensen gedurende de Tweede Wereldoorlog. Hadden ze te eten? Waren ze veilig? De groep ‘Het vliegende fort’ neemt u mee naar steeds een andere invalshoek.
Bij Eethuis ’t Hek, Meulunterseweg 32, Lunteren zijn op 13 april kaarten te verkrijgen voor de voorstellingen om 11.00 uur en 14.30 uur à € 7,50 per persoon, kinderen € 3,50 per persoon en groepen op aanvraag. De kaartverkoop is van 10.00 uur tot 10.45 uur voor de eerste voorstelling, waarna de gidsen klaar staan om u naar de voorstellingslocatie te brengen.
Na afloop van de voorstelling, die ongeveer 75 minuten duurt, heeft u onder begeleiding van de gidsen gelegenheid om de Muur van Mussert te bezoeken.
De kaartverkoop van de middagvoorstelling is van 13.30 uur tot 14.15 uur. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden via beleef.lunteren@gmail.com. Neem eventueel een opklapstoeltje mee en regenkleding bij slecht weer. Parkeren tegenover Eethuis ’t Hek op de particuliere parkeerplaats.
Herdenking_van_de_Bevrijding_Lunteren 
Tevens kunt u inschrijven voor de fietstocht tussen 10.00 uur en 11.00 uur om de route van de bevrijders te fietsen over Wekerom, Otterlo en naar wens over de Hoge Veluwe en retour over de Ginkelse hei in twee verschillende afstanden. Het inschrijfgeld is € 5,00 per persoon met wat lekkers voor onderweg.
Natuurlijk kunt u de fietstocht en de belevingsvoorstelling ook allebei doen!
 
Graag ontvangen we uw donatie door middel van Ede Doet bonnen via de website www.ededoet.nl en wilt u het werk van Stichting Beleef Lunteren nog verder steunen, dan kunt u zich aanmelden als sponsor, vrijwilliger voor de evenementen of voor de functie van bestuurslid. Meer informatie over de functies via secretaris.beleeflunteren@gmail.com