Nieuws
Het is op CNS De Triangel traditie geworden om de vrijdag voor de voorjaarsvakantie feest te vieren, zo zeker ook dit jubileumjaar! Dit jaar was er een bakwedstrijd ter ere van het 25-jarig jubileum van de school.
De kinderen mochten thuis een taart bakken met als thema: ‘25 jaar CNS De Triangel’.
Heel_Holland_Bakt 
Vrijdag 19 februari werden deze taarten (bijna 100!!) feestelijk tentoongesteld in de hal van de Triangel. De juryleden; Bakker Boone uit Lunteren, en Gerian Peperkamp van Taartaholics Bakwinkel uit Ede, hadden een zware taak! Uiteindelijk is het toch gelukt uit alle prachtige taarten, een aantal winnaars te kiezen. Alle ouders waren ook welkom om de zelfgemaakte taarten te komen bewonderen onder het genot van een kopje koffie of thee.
Vervolgens gingen de taarten naar de klassen van hun eigen bakkers, waar iedereen kon komen proeven. Alle overgebleven taarten werden gebracht naar iemand die een opsteker kon gebruiken, om hen in het zonnetje te zetten.
Heel_Holland_Bakt2 
Bakker Boone uit Lunteren en Gerian Peperkamp van Taartaholics Bakwinkel uit Ede worden bedankt voor hun bijdrage aan een geslaagde ’Heel De Triangel bakt’.