Nieuws
Volleybal en oliebollen. Al jaren blijkt het een ideale combinatie te zijn voor de Lunterse volleybalvereniging DOS. De editie van 2015 zal in de boeken gaan als één van de meest succesvolste. Maar liefst éénenveertig teams waren maandagavond 28 december te vinden in Ut Sporthuus waar een gezellig twee tegen twee toernooi op het programma stond.
 
Om half zeven stonden de volleyballers te trappelen om te mogen beginnen. Al vele jaren organiseert DOS dit twee-tegen-twee toernooi tussen Kerst en Oud&Nieuw. Door de grote opkomst van (oud)DOS-leden konden de teams in vier categorieën verdeeld worden. Bij de jeugd waren DOS-jeugdspelers Demi van de Beek en Esmee ter Voert het sterkst. Bij de mix waren het vader en zoon, Cees en Floris Roelofsen, die er met de taart vandoor gingen. Gerlinda van Ginkel en Carola Willemsen wonnen bij de dames. Bij de mannen trokken uiteindelijk Maarten Stronkhorst en Nick Prins aan het langste eind. Tussendoor was er genoeg tijd voor gezelligheid. Zoals de jaarlijkse loterij met vele leuke prijzen. En de oliebollen? Die gingen er veelal in bij de volleyballers. Een grote dank aan de DOS activiteitencommissie dat alles weer tot in de puntjes had verzorgd!
 
In het jaar 2016 zal de volleybalvereniging haar vijftig jarig jubileum vieren. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april zal dit groots gevierd worden. Wil jij ook onderdeel worden van dit feest? Of lijkt het jou leuk om te volleyballen? Kijk dan op www.dos-lunteren.nl en meld je aan bij DOS, de gezelligste volleybalvereniging van de regio!