Nieuws
Heb je ook zin om sportief bezig te zijn? Stel het niet langer uit. Doe een gratis proefweek bij Club Physique. Zij bieden een breed scala aan binnen- en buitensportlessen voor mannen en vrouwen, van jong tot oud.
 
Onder deskundige begeleiding en op motiverende muziek kun je werken aan een fitter lijf. Fanatiek sporten op je eigen niveau, maar toch met de gezelligheid van het werken in een groep, bijvoorbeeld tijdens onze conditie-, shape- of dansuren:
 
Samen actief!
Ben je toe aan meer balans tussen in- en ontspanning? Dan zijn wellicht de yoga- of pilateslessen meer geschikt. Wij hebben ook uren speciaal voor ouderen die zich vitaal willen blijven voelen en voor mensen met rug-/nek- en schouderklachten.
 
Op donderdagavond is er het gezellige maar fanatieke conditie-uur speciaal voor mannen: na een kracht- en/of conditiecircuit sluiten we de les vaak af met een potje voet- of volleybal. Spreekt dit je aan, doe een keer een les mee!
 
Voor de kinderen is er de streetdanceles op donderdagmiddag. Lekker dansen op de nieuwste nummers. Zo krijg je ongemerkt een betere conditie en je verbrandt de nodige calorieën. Kom kijken en neem je vriendinnen mee!
 
Ben je een actieve, recreatieve buitensporter, dan kun je je aansluiten bij onze fanatieke, maar gezellige buitensporttak. Club Physique heeft Nordic Walking-, hardloop- en bootcampgroepen op verschillende niveau’s. Kom gerust een les uitproberen.
 
Voor uitgebreide info verwijzen we je naar www.clubphysique.nl
Voor vragen mail naar info@clubphysique.nl of bel met Anita 06-51 75 24 01.