Nieuws
Het aantal gebruikers van laptops en tablets stijgt snel. Inmiddels heeft Het Westhoffhuis al meer dan 200 senioren de basisvaardigheden aangeleerd.
Het SSCVL bemerkt dat er steeds meer organisaties gebruik maken van de digitale snelweg. Denk bijvoorbeeld aan het verdwijnen van de blauwe envelop en aangifte doen via DigiD. Dit alles heeft tot gevolg dat er steeds meer vragen komen of steeds meer hulp gewenst is bij het oplossen van problemen met computer of laptop.
 
Daarom heeft SSCVL besloten om in Het Westhoffhuis te starten met een Digitaal Café. Gewoon een gezellige en vrije inloop voor ondersteuning bij het gebruik van uw laptop of uw tablet onder het genot van een kopje koffie of thee.
Indien u op het digital gebied problemen ondervindt kunt u met uw vragen terecht bij een aantal ervaren vrijwilligers.
Zij zijn de eerste maandag van de maand aanwezig in Het Westhoffhuis. Voor laptopgebruikers vanaf 10.00 tot 12.30 uur. En vanaf 14.00 tot 16.30 uur voor tabletgebruikers.
Voorlopig zijn er drie dagen gepland en wel op 7 maart, 4 april en 9 mei. Het bezoek aan het inloopspreekuur is gratis. Bij voldoende belangstelling en bij succes zal hierna het inloopspreekuur vervolgd worden.
 
Het SSCVL stelt het op prijs indien u vooraf uw vraag of probleem kenbaar maakt, zodat onze vrijwilligers zich enigszins kunnen voorbereiden. Dit kan telefonisch van 09.00 tot 12.00 uur op tel.: 0318 – 48 29 92. Of via e-mail: info@westhoffhuis.nl