Nieuws
Zaterdag 6 oktober is het weer de open huizen dag. Ook deze keer heeft DBA advies|RegioBank zijn deuren geopend voor een gratis hypotheekberekening.
Wist u dat wij als RegioBank onafhankelijk hypotheekadvies geven? Dit betekent dat wij niet alleen RegioBank hypotheken afsluiten maar bijvoorbeeld ook Florius, Argenta en Aegon. Wij kunnen uw hypotheek bij vrijwel elke geldverstrekker afsluiten.
Wij kijken niet alleen naar de laagste rente maar ook naar de beste voorwaarden voor u. Samen met u op gaan wij zoek naar een hypotheek die bij u past! Als onafhankelijke adviseur bekijken wij uw persoonlijke situatie en beantwoorden wij graag al uw vragen. Na het adviestraject verzorgen wij de offerte en het aanvraagproces. U wordt goed begeleid, ook na het passeren van uw hypotheek. Zodat ook in de toekomst uw hypotheek optimaal bij u past.
Kom zaterdag 6 oktober tussen 10.00 en 15. 00 langs aan de Molenparkweg 12 voor een gratis hypotheekberekening. Bent u zaterdag niet in de gelegenheid, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op 0318-734280 of per e-mail naar: hypotheken@dba-advies.nl