Nieuws
Zaterdag 5 oktober vindt het jaarlijkse hardloopevenement ‘Rondje om de Koepel’ plaats. Dit evenement is inmiddels een begrip in Lunteren en omgeving. Lopers komen van heinde en verre om te genieten van een prachtige bosloop.
 
Sinds afgelopen jaar verbindt de organisatie een goed doel aan het ‘Rondje om de Koepel’. De organisatie wil van het inschrijfgeld van elke loper € 3,50 besteden aan een goed doel. Afgelopen jaar is gekozen voor twee goede doelen. Het Sclerodermiefonds en Dagbehandeling De Valk. Beiden hebben een bedrag van € 500,-- ontvangen.
Rondje_om_de_Koepel_op_zoek_naar_goede_doelen 
De organisatie doet ook voor de editie 2019 de oproep aan burgers, organisaties en verenigingen in Lunteren en omgeving om goede doelen aan te dragen. Kom maar op! Uit de ingediende voorstellen zal de organisatie van het ‘Rondje om de Koepel’ een keuze maken. Mocht je inzending afgelopen jaar niet zijn gekozen, schroom dan niet en meld je goede doel wederom aan.
 
“Het hardloopevenement is van en voor iedereen. Daarom stellen we ook iedereen in de gelegenheid een voorstel te doen”, aldus Ton van Vuren namens de organisatie van het Rondje om de Koepel.
“Hoe concreter, hoe beter. Het is leuk als het goede doel iets met Lunteren en omgeving heeft te maken, maar het kan Lunteren en Ede ook overstijgen”, zo voegt Reina Robbertsen toe.
Het goede doel zal op zaterdag 5 oktober voor alle lopers en toeschouwers ook zichtbaar aanwezig zijn.
 
Voorstellen kunnen worden gemaild naar ton@vvuren.nl. Uw voorstel moet uiterlijk 20 mei 2019 binnen zijn. In juni zal ‘Rondje om de Koepel’ bekend maken voor welk doel op zaterdag 5 oktober wordt gerend.