Nieuws
Met ingang van deze week is uitkijktoren ‘De Koepel’ weer open voor bezichtiging van de tentoonstelling en het genieten van het uitzicht. Dit kan op de woensdagen, zaterdagen en zondagen van 14.00 – 17.00 uur. ‘De Koepel’ is van 1 juni – 1 september ook op dinsdagmiddagen open.
 
‘De Koepel’ kent momenteel aangepaste openingstijden omdat de koepelbeheerders, Jan en Tine den Otter, de beschikking hebben gekregen over woonruimte in Ede. Gertjan en Jacqueline van Doorn zijn per 1 januari 2018 benoemd tot de nieuwe koepelbeheerders en zijn dus de opvolgers van Jan en Tine.
 
Om voor bezoekers in de tussentijd de Koepel open te kunnen stellen is de ‘Stichting en de Vrienden van het Luntersche Buurtbosch’ dringend op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn op genoemde opeingsdagen, van 14.00 – 17.00 uur bij ’De Koepel’ de rol van koepelbeheerder te vervullen.
 
Namens ‘De Vrienden’ ontvangt Janus van Tilburg ontvangt graag uw reactie via: tilburgbos@gmail.com, of telefonisch: 06 48 477 536 of 0318 48 34 41.
Vergeet niet om uw naam, telefoonnummer, emailadres en beschikbaarheid te vermelden. Aanmelden kan ook via de website van het Buurtbos: www.buurtbosch.nl