Nieuws
Zaterdag 16 februari gaf muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) weer haar jaarlijkse winterconcert. Klokslag halfacht werd door voorzitter Marco Klomp een volle zaal in Congrescentrum de Werelt welkom geheten.
In zijn openingswoord blikte hij kort terug op 2018, wat ook uitgebreid werd beschreven in het goed verzorgde programmaboekje, en keek hij vooruit op het komende jaar waarin KNA. Een jaar waarin KNA ook weer actief zal zijn, met een bijzonder accent op de jeugdopleiding.
Geslaagd_winterconcert_Kunst_Na_Arbeid 
Onder leiding van Nynke de Vries werd het programma door de samenspelgroep en de AMV groep geopend, gevolgd door de jeugdslagwerkgroep, waarvan sommige leden nog maar slechts enkele maanden lid zijn.
Ook het slagwerkorkest onder leiding van Marco Onstenk, liet weer van zijn kwaliteit horen in een spetterend optreden.
Na de pauze was het podium voor het jeugdorkest o.l.v. Jeffry Wiesnekker. De avond werd afgesloten met een optreden van het fanfareorkest o.l.v. Erik Kluin, dat een gevarieerd programma bracht..
In het nummer Spanish Dance was de jeugdige Rick van Beek, op sopraansaxofoon, die een uitstekend optreden verzorgde, evenals Jeffry Wiesnekker op zijn bugel in Children of Sanchez.
Met een gezamenlijk optreden van alle blaasmuzikanten werd deze mooie muzikale avond afgesloten.