Nieuws
 Om de opening van hun nieuwe vestiging te vieren organiseerden DBA advies | RegioBank Lunteren een open dag. Het was mede dankzij het prachtige weer een gezellig dag op ‘t Nieuwe Erf.
Geslaagde_open_dag-2
In de ochtend werden de winkeliers en hun medewerkers al getrakteerd op een lekkere tompouce.
Vanaf drie uur was het feest voor de kinderen. Zij konden heerlijk springen op het springkussen, een ijsje eten en vele kinderen gingen prachtig geschminkt naar huis. De winnaars van het wervelwindspel zijn inmiddels uitgenodigd om hun prijsje op te halen. Aan het eind van de middag, toen de ijsjes op waren werd de koffie vervangen door een feestelijk drankje en een heerlijk hapje.
De avond eindigde rond 19.00 uur. Al met al was het een geslaagde en feestelijke dag.
Op de bres
Staat er wel eens iemand voor u op de bres? Iemand die het voor u opneemt, of u in bescherming neemt? Hulp uit onverwachte hoek, dat raakt je; toch?
Je kunt op allerlei manieren op de bres staan. Wereldwijd doen gelovigen dat voor medegelovigen die in ‘zwaar weer’ leven, puur omdat ze besloten hebben Jezus lief te hebben. Voor dictators is dat een ultieme bedreiging.
Eénmaal per jaar komen gelovigen uit de hele wereld samen in kleine groepjes, om voor deze mensen op de bres te staan. Een avond lang worden korte verhalen verteld over vervolgden
En na elk verhaal vragen we God, hen in bescherming te nemen.
De avond is op 27 mei aanstaande van 20.00 trot 24.00 uur. U kunt komen voor een half uur of voor zo lang u wilt. In Lunteren komen we al meer dan 10 jaar bijeen op De Kweek 27. Er komen mensen van allerlei pluimage. Niet altijd makkelijk maar maakt je wel krachtig.