Nieuws
 Het was een gezellige drukte vrijdagavond16 september in Het Westhoffhuis.
Geslaagde_informatie_avond_in_het_westhoffhuis
Bij binnenkomst werden de gasten onthaald door de Westhoffkids onder begeleiding van Mical Brombacher (foto boven).
Een kleine 100 personen waren daarna bijeen in de Rabozaal waar zij werden toegesproken door de voorzitter van de SSCVL Henk Hooijer. Hij gaf aan trots te zijn op buurthuis De Schakel en Dorpshuis Het Westhoffhuis. “Er vinden vele activiteiten plaats en het zijn dé ontmoetingsplaatsen voor jong en oud.”
Na de opening gaf wethouder Marije Eleveld (zie foto onder) namens de gemeente Ede de visie op de functie van de dorpshuizen en activiteitenhuizen. “In deze maatschappij nemen zij een belangrijke rol in voor de bevolking. Elkaar ondersteunen en er voor elkaar zijn met verschillende organisaties zoals o.a. Malkander, het sociaal team en het wijkteam.” Matthijs Bouwman, wijkmanager, gaf een korte maar duidelijke uitleg hoe de bewoners in Lunteren en omgeving ondersteuning kunnen vinden bij de verschillende organisaties.
Chris Ouboter gaf een mooie presentatie van de activiteiten van de volwassenen commissie. Dit varieerde van stijldansen tot verkeerslessen en van wijnproeven tot koersballen. Marjan Rogier-Walraven verwees de aanwezigen naar het programmaboekje van de kinderactiviteiten. Dit is op te halen bij de beide huizen en geeft een blik op de activiteiten voor de kinderen tot januari 2017.
In het programma is o.a. Koken voor Kinderen, de Creaclub voor Jong & Oud, Het Sinterklaasfeest, een workshop met de LuMa en veel meer opgenomen.
Geslaagde_informatie_avond_in_het_westhoffhuis_1
de sprekers was er een gezellige informatiemarkt. Een groot aantal ‘standjes’ van verschillende gebruikers en activiteiten begeleiders van de huizen waren aanwezig. De organisatie bedankt deze mensen voor hun inspanning en aanwezigheid. Stichting SSCVL is blij dat ze over zoveel enthousiaste vrijwilligers beschikt. Uiteindelijk maken deze mensen het verschil voor de beide huizen. Hun dagelijkse inzet en creativiteit dragen bij aan de successen voor de activiteiten die gegeven worden in De Schakel en Het Westhoffhuis.