Nieuws
In aanloop naar ‘Moederdag’ was er bij ‘De Goudsmederij’ wederom een ‘Moederdagactie’ waarbij alle kinderen uit Lunteren en omstreken een mooie tekening mochten maken voor hun moeder. Deze tekening konden ze inleveren bij ‘De Goudsmederij’. Edelsmid Ferry van Hoorn heeft uit al deze inzendingen acht tekeningen geselecteerd.
 
Voorafgaand aan ‘Moederdag’ heeft Ferry van Hoorn de laatste hand gelegd aan de hangers en de kinderen kwamen allemaal langs om hun moederdaggeschenk op te halen.
Enkele reacties: “Wauw echt mooi!”, “Ik vind het heel mooi geworden”, “Wel knap dat u dat kan, dat zou ik ook wel willen leren”.
De kinderen waren allemaal heel blij met hun moederdaggeschenk. “Het is echt fantastisch om die glinster oogjes te zien van de kinderen wanneer het doosje open gaat en ze het sieraad voor het eerst zien”, Laat Ferry van Hoorn weten. Het was een groot succes, iedereen vond het een leuke actie ener zijn ook meerdere vaders geweest die ook een tekening van hun kind wilde laten verwerken tot een zilveren hanger.
“Ik doe dit al jaren en altijd met veel plezier, soms maak ik tekeningen van kinderen tot hangers en bedels, maar ook tot armbanden en ringen en zelfs tot sleutelhangers en geldclips voor vaders en opa’s.”
Geslaagde_Moederdagactie_bij_De_Goudsmederij
“Het meest wordt ik geraakt wanneer mensen bij mij komen met een tekening van hun ernstig zieke of overleden kind. Deze sieraden maak ik dan ook met de heel veel liefde en zorg.”
“In mijn vak werk ik vaak met emoties en gevoelens van de mensen die een sieraad willen laten maken. Hun verhaal verwerk ik tot bijzondere sieraden in zilver en goud.” Ferry van Hoorn vermaakt ook uw oude sieraden tot nieuwe schitterende sieraden waar u nog jaren plezier van heeft.
 
‘De Goudsmederij’: www.mijngoudsmid.nl