Nieuws
 Aan de Immenweg, op een schitterende locatie, bevindt zich Gasterij de Scheleberg. Het is gelegen op het gelijknamige landgoed. Bij het oprijden van de statige oprijlaan ziet men in het verlengde ervan het restaurant al liggen.
Gasterij_de_Scheleberg_heet_u_van_harte_welkom
Gasterij de Scheleberg is gevestigd in een monumentaal pand uit 1936. Hierin bevinden zich een gastvrij restaurant met een gezellige bar en een kleinschalig hotel. Een sfeervol terras nodigt uit voor een onderbreking tijdens een fiets- of wandeltocht. Het geheel is omgeven door de schitterende en veelzijdige Veluwse natuur.
Veelzijdige locatie
Ans en Ed Arns gaan het derde seizoen in bij Gasterij De Schelenberg. Zij nodigt haar buren uit Lunteren graag uit voor een bezoek. “We merken dat er nog enige drempelvrees is voor een spontaan bezoek. Terwijl toch heel veel gebruik wordt gemaakt van het wandelen en fietsen in de schitterende omliggende natuur. De mensen zijn bij ons op het terras en in het restaurant welkom voor bijvoorbeeld een kopje koffie. Men is er van harte welkom.”
De keuken van het restaurant is ingericht om een veelzijdig publiek te bedienen. Is het voor een diner, zakenlunch, arrangement, of een kop koffie met gebak de service en de kwaliteit is er uitstekend.
Gasterij de Scheleberg is ook een veelzijdige locatie voor o.a. vergaderingen, trainingen, conferenties, bruiloften en feesten. Ans en Ed en het team van medewerkers verzorgen ook graag uw familiefeest, sportevenement, of familiediner tot in de puntjes. Zij hebben hiervoor alle faciliteiten, kennis en ervaring in huis.
Trouwlocatie
Regelmatig gaat de rode loper uit bij Gasterij de Scheleberg. Het monumentale gebouw is ook nog eens een officiële trouwlocatie. Men kan er zowel binnen als buiten trouwen. Voor bruidsparen die de organisatie in handen leggen van de gasterij krijgen een overnachting cadeau in de sfeervolle bruidssuite van het kleinschalige hotel. De overige zeven kamers zijn dan bijvoorbeeld te reserveren voor de gasten.
Zwembad
Er is meer dat Gasterij de Scheleberg aantrekkelijk maakt. Wat weinigen weten is dat achter het gebouw een openlucht zwembad en een joules de boules baan liggen. Deze zijn in de zomermaanden vrij toegankelijk. Men is er welkom om zich te ontspannen te genieten in een rustige omgeving. De joules de boules baan is het gehele jaar toegankelijk voor spelers.
Japanse avond
Om de veelzijdigheid van het restaurant ten volle te benutten richt de keuken zich op de seizoenen. Met ingang van dit jaar staat elke eerste zaterdag van de maand in het teken van Japan. Hiervboor is er speciale Japanse kaart samengesteld. Tijdens deze Japanse avonden wordt er gaan A-la-carte gedraaid,.
Voor de eerst kennismaking bent u welkom op zaterdagavond 6 februari. U kunt hiervoor al reserveren (zie onderstaande gegevens).
Gasterij de Scheleberg:
Immenweg 15 6741 KP Lunteren. Tel. 0318 – 485 996, info@gasterijdescheleberg.nl, www.gasterijdescheleberg.nl