Nieuws
Isa Leroy uit Lunteren heeft 2 en 3 maart deelgenomen aan de Vikingrace in Thialf in Heerenveen . Dit is het grootste internationale schaatstoernooi voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 11 tot en met 16 jaar.
Tijdens dit tweedaags toernooi dat sinds 1989 wordt georganiseerd gaan zo’n 288 schaatsers onderling de strijd aan in Thialf. De deelnemers komen onder andere uit Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, Polen, Italië, Oostenrijk, Wit Rusland, Roemenië, Groot Brittannië en Denemarken.
Fraaie_tweede_plaats_Isa_Leroy 
Isa mocht hier donderdag 1 maart komen trainen. Vrijdagochtend was de eerste wedstrijd, tweemaal een 500 m. Isa startte tegen een Noorse rijdster en reed een dik persoonlijk record van 45.31 en werd tweede achter de Duitser Sofie Adenberg.
De tweede 500m mocht Isa weer tegen een Noorse rijdster starten en wist zij dicht bij haar nieuwe persoonlijk record te komen en was dat weer de tweede tijd achter de Duitser. Isa sloot de eerste dag af met een tweede plek in het eindklassement en zij werd gehuldigd door de Japanse Olympisch Kampioen Miho Takagi.
 
Zaterdag 3 maart in alle vroegte werd er weer gestart in Thialf. Isa had een mooie loting tegen de Duitse nummer één. In en rechtstreeks duel mochten de nummer 1 en nummer 2 tegen van het klassement tegen elkaar de strijd aan gaan. De opening ging gelijk op en de laatste bocht leek Isa nog even de Duitser te pakken, maar helaas kwam zij net een iets te kort een spannende race. De 500 meter die erna kwam lootte Isa weer tegen de Duitse. Met een mooie tijd kwam de Lunterse als derde over de finish.
De huldiging werd gedaan door medaillewinnaar op de Olympische Spelen Patrick Roest. In de eindrakschikking behaalde Isa een fraaie tweede plaats.