Nieuws
In april van dit jaar zijn een aantal leden van ‘Foto Loisir’, een fotoclub uit Ede, op bezoek geweest bij ‘Bakkerij van Voorthuizen’ in Lunteren. Dit was zo geslaagd dat een tweede groep donderdagavond 10 november ook bij ‘Bakkerij van Voorthuizen’ kwam fotograferen. Met het thema: ‘Bij de bakker, gingen ze aan de slag’.
 
Na een warm welkom en een kop koffie kregen cursisten uitleg over het familiebedrijf door Ennie van Voorthuizen. Waarbij ze een kijkje mochten nemen ‘achter de schermen’.
Er was gebak, brood en chocolade om te fotograferen. Zelfs de chocolaterie was in bedrijf. Daar werden smakelijke chocolade letters gemaakt. Er waren voldoende mogelijkheden om de bakker en zijn bedrijf op de foto vast leggen.
 
Aan het eind van de avond had dan ook iedereen zijn ideeën uitgewerkt. Veel producten en opstellingen zijn gefotografeerd. Variërend van detail opnames tot interieur foto’s. Een leerzaam, bijzonder leuk en niet alledaags bezoek aan de bakker!
Foto Loisir heeft maandelijks een praktijk avond, de bijeenkomsten zijn in de Enka te Ede. De avond begint om 19:30 uur. Voor meer informatie: www.fotoloisir.nl
 
Foto: Martin Ortse