Nieuws
Zondag 18 februari wordt in het ‘Witte Kerkje’ de film ‘Límites sin Límite’ (Grenzen zonder grens) vertoont. De aanvang is om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. Adres: dr Kimmijserlaan 28 te Lunteren. Kosten: vrijwillige bijdrage, richtbedrag € 5,- (bestemd voor het project
 
De jongeren uit het familiehuis van NPH (Nuestros Pequeños Hermanos) in Mexico tonen in deze film waarom Mexicanen de grens willen oversteken naar de Verenigde Staten.
De kinderen zijn erg trots op deze film die ze zelf hebben gemaakt en waar ze zelf in spelen en willen op deze manier hun steentje bijdragen aan het ophalen van geld in Nederland om de creatieve projecten in Mexico voortgang te kunnen laten vinden.
Sinds 2009 zijn wij druk bezig om in Mexico jongeren door middel van creatieve projecten hun zelfvertrouwen terug te geven. De creatieve projecten helpen om de kinderen hun traumatische ervaringen uit het verleden te verwerken en een plek te geven. Website: www.nelliemarkus.nl
 
Personalia: In 2005 kwam ik, Nellie Markus, in contact met de organisatie WereldOuders en werd ik ‘wereldouder’ (samen met mijn partner) van Antonio Adan. In 2006 reisden wij naar Mexico om Antonio Adan te bezoeken. Wij waren onder de indruk van de ontmoeting met hem. Mexico, Antonio, het weeshuis, het liet ons niet meer los.(info@wereldouders.nl)